972 570 059 | 972 570 122 riera@comercialriera.com

És, potser, una de les begudes més antigues de les que els historiadors ja troben referències, ja estava present fa més de 5.500 anys, des del 3.500 aC i es troben proves arqueològiques a les civilitzacions egípcia, babilònica, etc.

Als nostres temps la cervesa és la beguda de preferència de moltes persones. Això és així per la seva versatilitat i qualitats organolèptiques que la fan única: varietat de gustos, de grau d’intensitat, pel que fa als colors, a les olors, coses que vénen determinades pels components: civada, blat, etc. i per la forma cóm es produeix. A més aquesta beguda està present en l’aperitiu o acompanyant els diferents àpats: en un bon dinar, un sopar i de vegades com a degustació, com si es tractés d’una copa de licor.

A les cerveses més habituals, com les lager que poden ser roses o torrades o la doble malta, ara se sumen moltes fetes amb mètodes artesanals o casolans i a on petits productors “fabriquen” autèntiques cerveses d’autor, amb personalitat i gustos i presentacions, de vegades, sorprenents.

A Comercial Riera els nostres clients poden trobar moltes marques de cerveses nacionals i d’importació en diversos formats de presentació.